Banner met logo Ieberenhoeve
Woonkamer GastenverblijfIeberenhoevekeukenoude deurkoffiemolenbuitenrijdenhuisdierelperstroom

 

woonkamerslaapkamer1

Appartement en Bed and Breakfast

De Ieberenhoeve heeft een appartement voor 4 personen. Het is in 2008 gebouwd in de karakteristieke, naast de boerderij gelegen schuur compleet met baanderdeur. Voor genieters van rust en natuur is het hier een heerlijke plek om te logeren. Niet alleen in het zomerseizoen maar ook in de winter kun je vanuit het appartement genieten van de mooie omgeving. Het appartement is voorzien van vloerverwarming dus u krijgt zeker geen koude voeten. U kunt het gastenverblijf boeken via het contactformulier. Op de kalender kunt u zien of het appartement nog vrij is.

Als u boekt op basis van Bed and Breakfast krijgt u het appartement met alle voorzieningen geheel voor uzelf. U hoeft dus geen badkamer en toilet te delen. Alle benodigdheden voor het royale ontbijt (en lunchpakket) staan voor u klaar in het appartement en 's morgens worden er verse broodjes voor u gebakken.

halbadkamer

De vrijstaande schuur naast de boerderij hebben we verbouwd tot gastenverblijf voor 4 personen met 2 slaapkamers, woonkamer met keuken, douche met wastafel en toilet.

Het appartement is gelijkvloers en heeft 2 slaapkamers met 4 1-persoonsbedden. Via de glazen schuifpui komt u in de ruime tuin en heeft u een mooi uitzicht. Er is een Televisie, DVD-speler, Radio, fornuis, koelkast, Combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en WIFI aanwezig. Verder is er een douche, wastafel en toilet in de badkamer. Het gastenverblijf heeft een eigen opgang en ruime tuin. Er is op het terrein ruime parkeergelegenheid voor auto's, trailers en menkarren. Campingbedje is eventueel aanwezig.

Aankomst is vanaf 15.00 en vertrek is om 10.30 uur.

In het appartement mag niet gerookt worden. Het meenemen van huisdieren kan na overleg. De gasten kunnen eigen paarden meenemen en bij ons stallen. De paarden krijgen een eigen box met een uitloop en in het groene seizoen kunnen ze, indien gewenst, in de weide.

slaapkamer2

woonkamer

Annuleringsverzekering

U kunt via onze Vereniging Paardentoerisme Drenthe een voordelige annuleringsverzekering afsluiten via de volgende link : http://www.paardenprovincie.nl/hoofdmenu/annulering
Op deze manier loopt u geen risico als de vakantie niet door kan gaan door bijvoorbeeld een kreupel paard.