Banner met logo Ieberenhoeve
Zwemplas paarden EllertshaarBuitenrijdenBosrit

 

Trektocht te paard


Er zijn verschillende mogelijkheden om een trektocht te maken in onze omgeving. Wij kunnen u een arrangement aanbieden maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een trektocht waarbij u meerdere lokaties aandoet die u zelf uitzoekt. Wij kunnen dan uw bagage naar de volgende lokatie brengen. Kortom alles is mogelijk!

Arrangement

Samen met andere accomodaties kunnen we een 2- en 3-daagse trektocht uitstippelen, voor zowel ruiters als menners. De routes leiden u onder andere door de bossen van Hooghalen, Grolloo, Gieten en Schoonloo. Uw bagage wordt door ons naar het volgende adres gebracht.
U overnacht in mooie boerderij-appartementen inclusief een heerlijk ontbijt. U krijgt een lunchpakket mee voor onderweg maar u kunt ook met uw paard(en) bij een aantal pleisterplaatsen terecht voor eten en drinken.
Het avondeten is niet inbegrepen maar u kunt in de dorpen uit eten of zelf koken in het appartement. De paarden kunnen op stal of in de wei staan (voer en hooi inbegrepen).

2-daagse trektocht: 2 overnachtingen (€ 180 p.p.)

3-daagse trektocht: 3 overnachtingen (€ 240 p.p.)
Bij een driedaagse trektocht verblijft u een nacht extra op de Ieberenhoeve en maakt u nog een dagrit in de boswachterij Schoonloo.

De trektocht is te boeken voor maximaal 4 personen. De laatste nacht bijboeken kost € 45 per persoon inclusief ontbijt ( paard inbegrepen).

voeten